2012-03-23 07:36:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - próbáljon meg kikapcsolódni

Napi horoszkóp március 23.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap még a kezdeteké. Szeretné ugyan azonnal látni beérni munkája gyümölcsét: ám ez az idő még várat magára. Ne legyen türelmetlen, az idő önnek dolgozik. De csak, ha megvan hozzá a kellő kitartása is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre rátalált igazi önmagára. Tele van energiával, és a „röpülése”, az erő, amit érez, mágnesként vonzza magához az ellenkező nembelieket. Csak nem fog megijedni egy kis flörttől? A fő, hogy tudja a határokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre pontot tehet egy olyan kapcsolat végére, ami önnek több terhet jelentett, mint amennyit el kívánt hordozni. Ezért senki nem tehet önnek szemrehányást. A legkevésbé az, akit eddig önzetlenül támogatott. Legyen bátor megtenni!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéz napra számíthat, és sajnos nem is elsősorban a munkahelyén. Az otthonában akarják – ismételten – kérdőre vonni. Lehet, hogy némileg jogos is a felvetés. Legyen határozott, de mérlegeljen is! Az igazság a kettő között van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán ma valóra válhat egy régi álma. Támaszkodjon külföldi kapcsolataira! Tőlük többet várhat, mint bárkitől itthon. Talán ki sem kell tennie ehhez a lábát otthonából. Az Internet világokat köt össze: használja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Próbáljon meg kikapcsolódni: sportoljon, sétáljon, sétáltasson kutyát. A természet segít elterelni a kínzó gondolatokról elméjét. Van amin nem érdemes rágódnia. Engedje el, hogy helyet kapjon az új végre az életében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Munkahelyén úgy tűnik, megakadtak a dolgok. Ha úgy látja, hogy semmi esélye arra, hogy tovább lépjen, fejlődjön, akkor ideje kicsit körülnéznie máshol. Ha nem ön teszi meg az első lépést, akkor lehet, hogy a sors fogja kényszeríteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Érzelmi téren végre nyugalomra lelhet. Ezt persze úgy is értékelheti, hogy napjai egyre egyhangúbbá váltak. Filozófusok mondják: „A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.” Akkor mitől is boldog ön?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az élete harmóniája azon múlik, hogy mennyire tudja összhangba hozni a vágyait és az élete folyását. Úgy tűnik, önnek ez most nagyon megy. És nem is azért, mert túl sok mindenről lemondott. Csak amiről kellett.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Több a szabad ideje, mint eleddig bármikor, mégsem elégedett a helyzetével. Használja az idejét arra, amit igazán kedvvel csinálna: ez az egy módja annak, hogy változtasson helyzetén. Másra nem számíthat ebben, csak magára.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Gyorsan és jól is dolgozik, a siker szinte mindennapos látogatója. Ám mégsem kellene elbíznia magát! Elégedetlen természete folyton újabb kihívásokra sarkallja. Mi is az, ami igazán fontos önnek! Nemcsak saját maga, ugye?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a szokásosnál is bizonytalanabbul érezheti magát. Túl nehéz leckéket ad fel a sorsa. Különösen a kedvese változásai nyugtalanítják és hozzák ki a sodrából. Nem lehet mindent szabályszerűen végezni. Legyen türelmesebb!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: